dag 1 ( 29 november, 2021)

Ik werd om 10:00 opgehaald in mijn hotel. Toen we eenmaal bij het ziekenhuis aankwamen stond Anastasia te wachten op mij. Ik kreeg als eerste een corona test. Ik werd naar een kamertje gebracht en daar moest ik wachten tot mijn uitslag er was. Het was inmiddels 15:00 en ik kreeg te horen dat ik negatief was. Joepie! Ik mocht naar mijn kamer en daar kon ik alles gaan uitpakken. Anastasia vertelde mij dat ik 1 onderzoekje zou krijgen. Ik zou ook heel misschien alvast mijn MRI krijgen. De rest van de onderzoekjes zou ik de volgende dag krijgen. Zoals gezegd kreeg ik mijn MRI. 1,5 uur weer in die tunnel… en natuurlijk was ik in slaap gevallen. Ik kreeg om 18:00 mijn eten. Na het eten ging ik even mij lotgenoten opzoeken. Ik zit op de derde etage en de rest op de tweede etage. Gezellig thee gedronken en even gekletst. Het was inmiddels half 10. Ik ging nog even de laatste spullen uitpakken en mijn kamer wat gezelliger maken. Nog even gebeld met mijn vriend en hup me bed in want morgen vroeg op voor de onderzoekjes !